VISUALS

Visuals is een algemene verzamelnaam voor signing met (full color) afbeeldingen.

Bij visuals kunt u denken aan banners voor binnen en buiten, spandoeken en frames, print op doek of op folie. Wat dacht u van visuals geprint op behang.

Er zijn vele soorten visuals mogelijk, met elk eigen eigenschappen en toepassingen. Vaak is het soort printer, gebruik van materiaal en inkten belangrijk. Zo zijn er printers die printen met solvent inkten, UV inkten, maar ook ecologische inkten. Een Signkeur signbedrijf kan u uitstekend adviseren over mogelijkheden.

SPANDOEKEN EN FRAMES

Spandoeken en frames zijn heel populair. Dat is begrijpelijk, het is namelijk een redelijk voordelige vorm van signing. Bovendien kunnen spandoeken en frames zowel permanent als tijdelijk worden gemonteerd. Tegen de gevel, of vrijstaand in het veld, er is altijd wel een plaatsje te vinden voor een spandoek.

offerte aanvragen

FULL COLOR VISUALS

Bij full color visuals kunt u denken aan prints op zeildoek, prints direct op plaatmateriaal zoals aluminium en kunststof of bijvoorbeeld prints op canvas. Ook kunt u denken aan visuals in de vorm van het beplakken van ramen en deuren met prints op folie. Een Signkeur signbedrijf kan u ook daar prima in adviseren.

Het aanbrengen van visuals, is een gespecialiseerd vak. U kunt het monteren ervan daarom ook beter overlaten aan een gecertificeerd signmaker met het Signkeur keurmerk.

offerte aanvragen

S

autobelettering

 

belettering

raambelettering