RECLAMEMONTAGE

Het monteren van signing is een vak apart.

Omdat signing vele kanten kent, is een signmaker of reclamemonteur vaak een allround monteur; de signmaker kan beletteren, maar kan ook met een boormachine overweg of een printer bedienen.

Bij een Signkeur signbedrijf kan u terecht voor elke vorm van reclamemontage.

SPECIALISATIES

Ook binnen de reclamemontage zijn er specialisaties op het gebied van lichtreclame, zoals bijvoorbeeld neonreclame, en belettering, zoals bijvoorbeeld carwrappen. Ook het werken op grote hoogtes is vaak voorbestemd voor echte specialisten. In Signkeur netwerk zijn deze specialisten ook aanwezig. Een Signkeur signbedrijf zal, indien nodig, een specialist inhuren.

offerte aanvragen

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Bij reclamemontage speelt het weer vaak een belangrijke rol. Als het te koud is kan niet beletterd worden, als het regent kan er niet gelijmd worden en als het te hard waait kan vanwege de veiligheid niet worden gemonteerd. Enige marge in de opleverdatum is daarom altijd aan te bevelen.

Het vak signmaker (reclamemonteur) wordt tegenwoordig op verschillende scholen gedoceerd. Naast theorie, speelt hierbij de praktijkopleiding, die signbedrijven worden vervuld, een belangrijke rol.

offerte aanvragen

 

autobelettering

 

belettering

raambelettering