LICHTRECLAME

Lichtreclame is een van de oudste vormen van visuele reclame. Iedereen kent de lichtbakken en neonreclames. Alhoewel deze vormen van lichtreclame vroeger door gespecialiseerde lichtreclamebedrijven werden geproduceerd, behoort het tegenwoordig veelal tot signing.

Lichtbakken worden echter steeds minder toegepast omdat gemeentes hiervoor niet overal een vergunning voor verlenen. Toch zijn er ook moderne lichtbakken met energiezuinige ledverlichting.

Lichtreclame blijft echter altijd gewenst in gebieden waar men ook in het donker gezien wil worden. Een onverlicht reclame-item kan ook vaak worden aangelicht met spots of een lichtlijn. Een Signkeur signbedrijf kan u hier natuurlijk in adviseren.

LED- EN NEONRECLAME

Doosletters werden altijd met neonbuizen uitgevoerd. Tegenwoordig is ledverlichting meer regel dan uitzondering. Ledreclame heeft vele voordelen, maar ook de oude vertrouwde neonreclame kan nog steeds concurreren met ledletters, als was het maar om de unieke uitstraling.

offerte aanvragen

NIEUWE VORMEN VAN LICHTRECLAME

Nieuwe en moderne vormen van lichtreclame worden steeds polulairder. Denkt u daarbij eens aan ledschermen. Een Signkeur signbedrijf kan u ook daar prima in adviseren.

Lichtreclame monteren kan niet iedereen. Wij adviseren u om een gecertificeerd signmaker met het Signkeur keurmerk hiervoor in te schakelen..

offerte aanvragen