het keurmerk

Het Signkeur Keurmerk is eenᡲborg voor࡬s opdrachtgever van signing. Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service.

lees meer

GEDRAGScode

Alleen signbedrijven die zich commiteren aan de gedragscode, mogen崠Signkeur keurmerk voeren en staan onder toezicht van de Stichting.

lees meer

klachten

Indien u klachten奦t over uw aangekochte product of dienst, of een aanesloten signbedrijf, dan宴 u gebruik maken van het online klachtenformulierࠤeze website.

lees meer

Het signkeur keurmerk

De handelsregisters van de Kamers van Koophandel tellen naar schatting ruim 3000 bedrijven die zich bezig houden met sign, belettering en/of reclame. Het kan hierdoor moeilijk zijn om een goed signbedrijf te herkennen en het voor u geschikte signbedrijf te kiezen.

Het Signkeur Keurmerk is opgericht om opdrachtgevers van signproducten te behoeden voor ondeugdelijke signbedrijven. Signbedrijven met het Signkeur keurmerk onderscheiden zich van de massa door betrouwbaarheid, kwaliteit voor een redelijke prijs en maximale klantenservice.

Keurmerkhouders hebben zich gecommiteerd aan de strikte Keurmerkcode van de Stichting Keurmerk Signbedrijven. De bij堓ignkeurᮧesloten signbedrijven zijn staanrhankelijk toezichtᮠde Stichting.

Signkeur zet zich in voor een BETROUWBAAR KEURMERK:

  • > alleen de Stichting bepaalt welk signbedrijf het Signkeur keurmerk mag voeren
  • > door de gedragscode is het duidelijk waar Signkeur voor staat,
  • > dat duidelijk is waar een signbedrijf aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren,
  • > de Stichting controleert of een signbedrijf dat het keurmerk voert wel echt voldoet aan饠eisen
  • > alle informatie over het keurmerk en de keurmerkhouders zijn openbaar.

SIGNKEUR SCHEPT DUIDELIJKHEID

Wat is signing? welke producten en diensten worden door signbedrijven aangeboden? Signing is belettering, gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering, vlaggen(masten), visuals en reclamemontage. Signkeur schept duidelijkheid en zet zich in voor de promotie van signing en signbedrijven.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten signing, klik dan hieronder.

lees meer

De voordelen van signkeur

Zakendoen met een Signkeur gecertifeerd signbedrijf biedt u vele voordelen.

BETROUWBAARHEID

Signkeur stelt hoge eigen aan het keurmerk. Zaken doen met een signkeur signbedrijf biedt u zekerheid en betrouwbaarheid.

KWALITEIT EN REDELIJKE PRIJS

Kwaliteit moet goed zijn, maar ook een scherpe prijs is belangrijk. Een Signkeur signbedrijf weet dat weet hierin een goede balans te vinden.

GOEDE SERVICE

Service zit in zaken als bereik- baarheid, afspraken nakomen of het juiste advies. Signkeur vindt een goede service zeer belangrijk.

KLACHTEN AFHANDELING

Een SignKeur signbedrijf doet er alles aan om om een klacht goed op te lossen. Komt u er samen niet uit, dan kan Signkeur hierin bemiddelen.

lees meer