BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering is een essentieel onderdeel van signing. In elke (publieke) ruimte en omgeving waar mensen samenkomen, werken, recreeren of verblijven, is bewegwijzering noodzakelijk voor informatie, verwijzing en veiligheid.

Vormgeving is slechts een klein onder deel van bewegwijzering. Belangrijker zijn de toepassinging van een technisch systeem, de uitvoering ervan en inzicht in het beheer van het systeem.

Een uitgebreide inventarisatie van omgeving, gebouw en routes is evident voor de samenstelling van het bewegwijzeringsysteem en het soort bewegwijzering dat wordt gebruikt. Een Signkeur signbedrijf kan u van dienst zijn bij de juiste keuze van een systeem voor bewegwijzering.

BINNEN BEWEGWIJZERING

Binnen gebouwen zijn vaak allerlei verwijzingen nodig om klanten, personeel of bezoekers de juiste weg te wijzen. Er zijn systemen in vele uitvoeringen, maten en materialen te verkrijgen. Denk aan muurborden, deurborden, uitsteekborden, liftborden, afdelingsborden enzovoorts.

offerte aanvragen

BUITEN BEWEGWIJZERING

Bij buitenwegwijzering moet u denken aan richtingborden, plattegronden. Wat dacht u van parkeerborden, of een zuil bij de ingang. Een Signkeur signbedrijf kan u ook daar uitstekend in adviseren.

Het monteren van bewegwijzring is een vak apart. U kunt het montaren daarom prima overlaten aan een gecertificeerd signmaker met het Signkeur keurmerk.

offerte aanvragen