belettering

Autobelettering, raambelettering, gevelbelettering, vloerbelettering enzovoort. Tegenwoordig kan bijna alles beletterd worden.

Belettering is een vorm van signing, waarbij vinyl folie wordt geplakt op diverse ondergronden zoals bijvoorbeeld voertuigen, ramen, muren en vloeren of gewoon stickers

Er zijn vele soorten en merken vinyl folie's, met elk eigen eigenschappen en toepassingen, tijdelijke of juist parmanente. De folie's worden uitgesneden met een plotter of worden geprint met een fullcolor printer en desgewenst daarna nog gelamineerd om een goede UV bescherming te krijgen of om de print te beschermen tegen slijtage of grafiti. Een Signkeur signbedrijf kan u uitstekend adviseren over de juiste folie.

FULLCOLOR PRINTEN

Het fullcolor printen van folie wordt steeds vaker toegepast. De printers worden steeds geavanceerder, kleuren mooier en de beelden scherper. Door folie te printen kunnen sprekende afbeeldingen en logo's met vele kleuren worden beletterd.

offerte aanvragen

safety en zonwering

Bij raambelettering kunt u, buiten decoratieve raambelettering, ook denken aan het beplakken van ramen en glazendeuren met speciale folie tegen glasbreuk, uv straling,en warmewering. Een Signkeur signbedrijf kan u ook daar prima in adviseren.

Het plakken van belettering, het beletteren zelf, is een gespecialiseerd vak. U kunt het beletteren daarom ook beter overlaten aan een gecertificeerd signmaker met het Signkeur keurmerk.

offerte aanvragen